miercuri, 20 aprilie 2011

Frigarui de pui


Ingrediente:
3 buc. piept de pui
9 felii Prociutto
27 felii de salam uscat (feliat foarte subtire)

1 lingura sos dulce picant
1 lingura de bulion
1 lingurita de oregano
sare, piper, boia picanta

1 pahar vin rosu

Taiem pieptul de pui felii si batem fiecare fasie cu ciocanul de batut carne ca sa o subtiem ca pentru snitele.
Din sosul dulce - picant, bulionul si condimentele de mai sus, facem un sos cu care ungem pieptul de pui
Asezam salamul si prociutto
Rulam carnea strans. Rulourile astfel obtinute le feliem apoi in felii de grosimea unui deget apoi le tragem pe tepusele de lemn. Mie mi-au iesit 9 rulouri = adica 9 frigarui

Se prajesc scurt la foc tare pe ambele parti
Apoi adaugam vin rosu si le lasam pana sunt frumos rumenite

Noi le-am servit cu cartofi fratuzesti si legume mexicane in unt... Mmm ce gustoase au fost :)


1 comentarii:

baloane cu heliu spunea...

...cred ca o sa incerc si cu putine legume

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...